Vladimir Radojkovic

Šahovski klub Vitezovi

Šahovski klub Vitezovi

O klubu

Šahovski klub Vitezovi osnovan je septembra 2022. godine. Cilj ovog onlajn šahovskog kluba je da vam pomogne u usavršavanju šahovske igre i poboljšanju tehnike igranja šaha. U okviru kluba postoje tri paketa treninga i svaki od njih pruža sticanje različitih znanja o šahu u zavisnosti od vaših interesovanja. 
– Osnovni paket pruža mogućnost sticanja znanja o: istoriji šaha, šahovskim figurama, šahovskoj notaciji, šahovskim takmičenjima i titulama u šahu. Cena ovog paketa je 10 evra.
– Standardni paket pruža mogućnost sticanja znanja o šahovskim otvaranjima i ono što je važno za napredovanje u šahu, u okviru šaha, imate analizu šahovske partije koju ste odigrali tog časa sa trenerom. Cena ovog paketa je 15 evra.
– Premijum paket pruža mogućnost sticanja znanja koja su obuhvaćena kombinacijom osnovnog i standardnog paketa u vremenskom trajanju od dva časa u jednom danu. Cena ovog paketa je 35 evra.
Čas traje jedan sat (60 minuta) i prvi trening je besplatan. Na prvom treningu se vrši upoznavanje sa članom našeg šahovskog kluba, upoznavanje sa načinom rada i odabir jednog od tri ponuđena paketa kao i upoznavanje sa načinom plaćanja. 
Radi se po knjizi ,,Šah sa Vladimirom“ ,autora Vladimira Radojkovića, čija je cena 6 evra i knjiga je uračunata u cenu paketa.
Klub ima sedište na tri platforme, Fide Online Areni, Lichess-u i Chess.com-u. Potrebno je da se registrujete na neku od navedenih platformi ako ste zainteresovani da postanete član Šahosvkog kluba Vitezovi.

Ako želite da se pridružite klubu na platformi Lichess, kliknite pridruži se:

Ako želite da se pridružite klubu na platformi Lichess, kliknite pridruži se:

Ako želite da se pridružite klubu na platformi Chess.com, kliknite pridruži se:

Za više informacija o klubu ili ako vam je potrebno dodatno pojašnjenje vezano za registraciju na neku od navedenih platformi gde se klub nalazi možete nas kontaktirati putem kontakt forme.
Rad kluba možete pratiti na društvenim mrežama, fejsbuku i instagramu.
sr_RSSerbian